Технології (28)

03.04.2022 Выкл. Автор Олена Миронова

Викладач: Миронова Олена Юріївна

e-mail: olena_mironova@yahoo.com

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.

Тема: Поняття про кулінарію
Час: 16 березня. 2023 12:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73877475743?pwd=KyKPRbTaLiQ3RMQyzuBxWdRixS8SIm.1

Ідентифікатор конференції: 738 7747 5743
Код доступа: SA56rD

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Поняття про кулінарію. Організація робочого місця кухаря” https://vseosvita.ua/test/start/vbo678

Завдання для самоперевірки:

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти,  пройдіть тестування з теми  “Класифікація перших страв”

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування гарячих перших страв”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7871878

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Тема Заправні супи. Технологія приготування борщу.

Час: 23 лист. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73975814568?pwd=Uspg8f9DZ2vnUVg4ay2Ud170HhKe2I.1

Ідентифікатор конференції: 739 7581 4568
Код доступа: jH97dD

Більше рецептів борщу за посиланням: https://www.recept.ua/ua/recepty/kategoriya=pershi-stravy/vid=borsch/

Завдання для самоперевірки:

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування борщу”

https://vseosvita.ua/test/start/ohd781

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію:  Zoom. Тема Другі страви.

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Харчова цінність м’яса”

https://vseosvita.ua/test/start/mif567

Вправа для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію : Zoom. Тема: Харчова цінність риби. Технологія приготування страв з риби.

Час: 14 грудня. 2023 11:00 Киеїв

https://us04web.zoom.us/j/72827773531?pwd=FhsFDKHIdK6hnAQl827GBS4QKFEaEk.1

Ідентифікатор конференції: 728 2777 3531
Код доступа: EZkj0c

Вправа для самоперевірки:

Шановні учні! Пройдіть тестування з теми “Харчова цінність риби. Механічна кулінарна обробка риби”

https://vseosvita.ua/test/start/pnr195

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Види паніровок. Злакові. Вироби з круп.

Час: 15 грудня. 2023 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/78611108250?pwd=HkmwBTIOZqfARXb1PPSNVbs5vwk9AE.1

Ідентифікатор конференції: 786 1110 8250
Код доступа: hNV2hS

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми Вироби з круп

https://vseosvita.ua/test/start/lsc990

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Макаронні вироби.

Шановні учні пройдіть тестування з теми “Макаронні вироби: обробка, технологія приготування. “

https://vseosvita.ua/test/start/fub087

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Борошняні вироби.

Час: 1 квітня. 2022 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/73298854993?pwd=aV3Vhg3Mz4J81YrLryemAeSbmZgPfL.1

Ідентифікатор конференції: 732 9885 4993
Код доступа: f1YafX

Виробництво борошна
Виробництво хліба

Шановні здобувачі освіти пройдіть тестування з теми “Борошно”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1797345

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Приготування прісного тіста

Час: 4 квітня. 2022 13:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/71462330230?pwd=aW8tcmoPOB7hH1sUB0YHSGbM0w5Byg.1

Ідентифікатор конференції: 714 6233 0230
Код доступа: 8Gw5jx

Шановні учні пройдіть тестування з теми “ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИРОБІВ З ПРІСНОГО ТІСТА”. 

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3423501

Завдання для самоперевірки:

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Кулінарія. Солодкі страви.

Час: 5 квітня. 2022 14:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/79344364905?pwd=C9W1SuO2T3IHA0a_yW34CZ7gCIuOs0.1

Ідентифікатор конференції: 793 4436 4905
Код доступа: EJ8Nsa

Солодощі

Шановні здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Технологія приготування бісквітного напівфабрикату”

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6701980

Торти
Печиво

Миронова О.Ю. запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: Солодкі страви та напої.

Час: 8 апр. 2022 11:00 Київ

https://us04web.zoom.us/j/76393966744?pwd=knmN1ZwskQoKRqQQSFWsnUrZKf893B.1

Ідентифікатор конференції: 763 9396 6744
Код доступа: 7S17BK

Шановну здобувачі освіти, пройдіть тестування з теми “Солодкі страви та напої”

https://vseosvita.ua/test/start/nfj383

Visits: 186